baner ЋИРИЛИЦА
LATINICA
ENGLISH

razvojne norme
0-2 godine
2-3 godine
3-4 godine
4-5 godina
5-7 godina


Pričajmo!
logoped?
komunikacija?
govorni organi?
sluh?
nervne strukture?


Problem?
alalija?
afazija?
disfagija?
disfazija? 
disfonija?
disgrafijA?
diskalkulija?
dislalija?
disleksija?
dispraksija?
mucanje?
...

novosti

Срдачна добродошлица од логопеда Центра за едукацију “Speak Up”!

Наша идеја је да се овим сајтом служите као једним од оних џепних водича, са правом информацијом у право време - било да сте забринути родитељ, или имате некога у својо близини чији Вас говор брине, или сте колега, или сте једноставно радознали!

Ми не шапућемо већ причамо гласно и јасно! Разне стручне дијагнозе нису у не треба да буду нешто што се пише на папиру који се без објашњења пружа родитељу, те се исте стране речи у поверењу саопштавају само најближима. Од таквог понашања никакве користи никоме! Говорно језичке тешкоће се ни по чему не разликују од осталих проблема које могу задесити свакога од нас. Дакле, време је за причање!Сајт који је пред Вама је из практичних разлога доступан само у латиничној верзији. Уколико сте прочитали овај текст, лако ћете се снаћи и са осталим текстовима!
Што се тиче радних листова за децу они су прилагођени захтевима васпитно - образовних норми, тако да су нпр. сви радни листови за предшколски и рани школски узраст писани ћириличним писмом ...

Novosti

Potražite na download stranici sajta:

- vežbe koncentracije

- vežbe oralne praksije

- Priručnik o teškoćama u učenju

- Nove radne listove za predškolce ...

Napomena:
Tekstovi na ovom sajtu su isključivo informativnog tipa. Oni nisu zamena za stručni savet specijaliste. Date informacije nemojte shvatiti kao nešto čime možete odrediti dijagnozu ili tretirati određeni problem bez konsultacije stručnog lica. Molimo Vas da se konsultujete sa stručnim licem ukoliko imate bilo kakva pitanja o zdravstvenom stanju Vas/Vašeg deteta.

03.02.2011. © Speak Up
alfkidsroditelj_portalstudiocentar